Hayvan Sevgisini Çocuklarınızla Birlikte Yaşamak İçin Hipder'i Ziyaret Edin!

 

Hayvanlar İçin Projeler Derneği / İzmir

İzmirlilere çocuklarıyla birlikte hafta sonunda ziyaret edebilecekleri, aynı zamanda çocukların hayvan sevgisini doya doya yaşayabilecekleri ve pekiştirebilecekleri bir dernekten bahsetmek istiyorum.

Hipder; yani Hayvanlar İçin Projeler Derneği, ellerinden geldiğince yetişebildikleri patili dostların yardımına koşmaya çalışıyor. Tabii ki her şeyi gönüllerini koyarak yapıyorlar, fakat desteğe ihtiyaçları olduğu da bir gerçek. patili dostların doyurulması, bakımı ve tedavileri için oldukça fazla yükleri var. Biraz olsun yüklerini hafifletmek istersiniz değil mi?


Ebeveynler hafta sonu çocuklarıyla birlikte, onların açık havada rahatça hareket edebileceği alanlarda vakit geçirmeyi istiyorlar. İşte bunun için mükemmel bir fırsat Hip House ziyareti. Hem ziyarete giderken mama, mama kabı(eski büyük çelik,emaye kaplarınıza da talip olabilirler) gibi ihtiyaçları olanlardan da götürmek isteyebilirsiniz. Hip House'taki patili dostları sahiplendirdiklerinin de altını çizmek isterim.


Bir yerlerden sipariş verirken fotoğraflarını paylaştığım işletmelerle ilgili Hipder ile iletişime geçip projenin devam edip etmediğini de teyit edebilirsiniz.

Instagram hesaplarından gerçekleştirdikleri faaliyetleri, el uzattıkları patili dostları ve nelere ihtiyaçları olduğunu öğrenebilirsiniz. Aşağıda paylaştığım linklerle direk sosyal medya hesaplarına ulaşabilirsiniz.

Ayrıca Hayvanlar İçin Projeler Derneği(Hipder) için farklı yöntemlerle de destek sağlayabilirsiniz. Fotoğraflarda bunlara da yer vermeye çalıştım.

Yaşam içinde hafta sonu için kendinize ve çocuğunuza böyle bir gönüllük hediye etmek istersiniz değil mi? Çocuğunuzda buna bayılacak emin olabilirsiniz! Arkadaşlarınızla ve çocuklarıyla da ailece hep birlikte ziyarete gitmek isteyebilirsiniz!

Hipder sosyal medya hesapları:

Instagram: @hipder

Instagram Hip Mutluluklar Dükkanı: @hipexpress

Twitter: @hipder / Funda Bonomo

Yorumlar