İstanbul Modern Anne Çocuk Projesi

 


Çocuğunuzla Birlikte Geçireceğiniz Vakti Hem Eğitici Hem de Eğlenceli Hale Dönüştürebilirsiniz!

Aile içi iletişim daha sağlıklı ve iyi olabilmesi için etkinlikler düzenleyen İstanbul Modern, Anne Çocuk Projesi ile pek çok anne ve çocuğun birlikte keyifli, kaliteli vakit geçirmesine imkan tanıyor.

Gerçekleştirdiği projeler sayesinde hem sanata erişim imkanı olmayan annelerin hem de okul öncesi, okul çağındaki çocukların hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlıyor.

Pek çok yerel yönetim, devlet okulu, okul aile birliği, sivil toplum kuruluşu, vakıf ve de dernek yönetimi aracılığıyla oluşturulmuş olan gruplara Anne Çocuk projesi programıyla hizmet veriyor.

Farklı yaş gruplarına yönelik atölyeler hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki iletişim bilgileri aracılığıyla İstanbul Modern ile iletişime geçebilirsiniz.

İstanbul Modern’in gerçekleştirdiği bu projedeki atölyelerin ÜCRETSİZ olduğunu da hatırlatmakta fayda var!

Sizde okul aile birliğindeyseniz, bir sivil toplum kuruluşunda görevliyseniz, vakıf ya da dernek üyesiyseniz anneler ve çocuklarıyla grubunuzu oluşturup rezervasyonunuzu yaptırarak etkinliklere katıldığınızda mükemmel vakit geçireceğinize emin olabilirsiniz.


Anne - Çocuk Projesi

Bilgi ve rezervasyon için

egitim@istanbulmodern.org

 0212 334 73 41

Yorumlar