Çocuk Yogası ile Tanıştırın Çocuklarınızı!

 

Çocuklar için yoga

Anneler çocuklarının sosyalleşmesi ve sağlıklı birey olma yolculuğunda ruhen, bedenen fayda sağlayacakları aktiviteleri yapmalarını isterler. Elbette bir ebeveyn olarak bunu istiyor olmak normal, bununla birlikte çocukların ilgi duyduğu ya da duyacağı aktiviteleri de fark etmek önemli. 

Anneler aynı zamanda çocuklarıyla birlikte aktivite yapmaktan da hoşlanırlar. Beraber keyifli zamanlar geçirmek, o anları birlikte yaşamak paha biçilemezdir değil mi? Kesinlikle dediğinizi duyar gibiyim :)

Çocuk Yogası

Bugün de çocuğunuzun kendi yaş grubundaki çocuklarla veya arkadaşlarıyla birlikte yapabileceği bir aktiviteden bahsetmek istiyorum. Hem ruhen hem de bedenen fayda sağlayacakları bir aktivite. Çocuk yogasıııııı!

Çocuk yogası için grupları olan yerler olduğunu mutlaka duymuşsunuzdur. Bunlardan bir tanesiyle de tanıştıracağım sizi merak etmeyin :)

Öncelikle çocuk yogası nasıl bir programmış ondan bahsedeyim.

Maya Yoga; doğa, hayvan ve insan figürlerinin taklit edilmesiyle çocuk yogasından çocukların keyif almasını sağlıyormuş. 2 farklı yaş grubu ile yoga gruplarını oluşturduklarını da belirtmek de fayda var. Çocuk yogası sayesinde; çocukların doğru nefes alma alışkanlığı edinmelerini, sakinleşmelerini ve tabii ki eğlenmelerini sağladıklarını da belirtiyorlar.

Anneler de Çocuklarını Beklerken Yoga Yapabiliyor!

Bu arada Bakırköy'de 2 farklı lokasyonda yoga severlerle buluşan Maya Yoga'da anneler çocuklarını beklerken kendi yoga gruplarını oluşturarak kendileri de yoga yapabiliyorlar. Harika değil mi?! 

Hadi o zaman hemen daha detaylı bilgi alabilmeniz için aşağıya linki ve iletişim bilgilerini ekliyorum sizler için.

İyi eğlenceler!


Maya Yoga Çocuk Yogası

0530 783 83 90

Yorumlar