Encander Derneği'nin Kapıları Çocuklara ve Ebeveynlerine Her Zaman Açık!

 


Encander Derneği

Bu yazımda da İstanbul'da yer alan bir dernekten bahsetmek istiyorum sizlere. 

Felçli, yaşı ve engelli hayvanlar için tedavi, bakım ve yaşam merkezi olarak kurulan Encander Derneği, Aynı zamanda Türkiye'nin ilk özel geçici bakım evi statüsünü de almayı başarmış bir dernektir. Derneğin Silivri'deki yaşam merkezinde sayısı oldukça fazla felçli ve hasta köpekler ya da kediler ikinci baharlarını yaşamaları için özenle bakılıyor. Tabii ki bu özel bakım evinin de daimi olarak desteğe ihtiyacı oluyor.

Çünkü sağlıklı bir kedi veya köpeğin bakımı için ekstra bir bütçeye sahip olmanın yanı sıra ona sevginizi ve ilginizi verebilmeniz için ekstra zamana da ihtiyacınız vardır. İşte bu yaşam merkezinde hem de felçli, yaşlı ve hasta olan patili dostlara her daim vakit ayrılıyor. Emsal teşkil eden bu yaşam merkezinin de hayvan severler sayesinde mümkün olduğunca yüklerinin hafifletilerek bunları yapabilmesi onlara biraz olsun nefes aldırıyor. 

Bir cana umut olun!

Yani özet olarak; her türlü desteğe ihtiyaçları oluyor... 

Mama, ilaç, battaniye, kullanmadığınız çelik kaplar(su veya mama kabı olarak kullanılıyor), büyük kazan tencereler, tekerlekli büyük çöp kovaları, temizlik malzemeleri(her gün patili dostların yaşadığı alanların temizliği yapılıyor, tekstil ürünleri yıkanıyor), deterjan, steril eldiven, tadilat malzemeleri vb. bu liste uzar gider :) Tabii ki ben bunları almak yerine bağış yapmak isterim derseniz onun için de web sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Anne baba çocuk etkinliği olarak hafta sonu için bir program yapmayı düşünürseniz hem hayvan sevgisini yaşayabilecekleri hem de doğru bir adreste bunu ailece yaşayabileceğiniz bir yer ile tanıştırmış oldum sizi. Gününüzün belli bir zamanını burada geçirerek hem patili dostları sevmek hem de giderken onların ihtiyaçlarını giderecek şeyler de götürmek isterseniz diye aşağıya iletişim bilgilerini de ekliyorum. Tıklayarak direk sayfalara ulaşabilirsiniz. Belki de bir şirketiniz vardır ve bazı ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir şirketsinizdir kimbilir :) 


Encander:

You Tube

Instagram

Facebook

Twitter

www.encander.org.tr

Yorumlar